Банер
Бански с цветовете на природата

Пъстрите багри имат магически чар и привличаща мощ, които влияят на нашите чувства и настроения.

Разнообразието от наситеност, яркост и текстура придава ефект на банските това лято.

Каква е плажната мода този сезон? Актуални са ярките цветове на природата, етно принтове в алени, виолетови и лимонени нюанси, морски тонове в тюркоазено и искрящо синьо.

Игра с десени и кройки
Горните и долни части от всички серии са с различни кройки и десени и с индивидуална цена – така че всяка дама може да комбинира според предпочитанията и настроенията си.
Хладният тюркоазeн цвят е допълнен със свежи бели ленти и е новото предложение на „Триумф” от серията Turquoise Ahoi. Вдъхновен от красивите тихоокеански острови, принтът на тропически цветя в ярко червено и жълто е върху основа от наситено небесно синьо в колекцията Blue „Aloha”. Може да изберете презрамка през врата и набор в областта на бюста, комбиниран с долнище в кройка мини и пареото с едноцветния вариант от серията с горнище с триъгълни чашки.
Магията на Ориента е втъкана в десена с абстрактен принт от сериата Berry Oriental, съчетаващ наситени ярки цветове и етно мотиви. Актуални за сезона са връзки отстрани и бюстие с push up.

sloggi с еко тоналности
Слоги е една от любимите световни марки за бельо и най-продаваната марка бикини в Европа. Стартирала през 1979 г., марката днес включва производството на дамско и мъжко бельо и бански костюми.