Банер
Жени стил” – пъстрота и елегантност

- Разкроени и свободно падащи рокли
Модни са десените на точки, цветя и карета. Актуални са и дюс материитеи графичното съчетание на черно и бяло.
Топлото време ни накара да хвърлим връхните дрехи и да подновим гардероба си с модни и красиви тоалети. Сверете часовника си с най-елитната модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова.
Хит за сезона са роклите с много волани и набори от суровата коприна, шифон и лен. Много модни и атрактивни са различните гарнитури от дантела и мрежести ефирни материи по тоалетите, както и декорациите от различни срязвания и геометрични форми.

С рокля от тафта, сурова коприна, дантела, трико и батиста не може да не сте модерни. Много красиви са десените с точки, цветя и карета. Те ще внесат настроение в облеклото ви.
Вградени биета
При някои модели има лек набор в рамото, което внася романтика и чар. Характерни са вградените биета от различни платове, например в раменете, реверите и талията. Залага се на обема и силуета, които подчертават женската фигура и придават изящен силет на дрехата. Саката са с разнообразен силует. Моделите са изработени в разнообразни съчетания на различни материи, които внасят очарователност и свежест.
Дължината варира
Къси или до коляното, актуални са платовете с флорални мотиви и с релефни цветя. При тях умело се съчетават различни материи. Разголените рамене и гърбове внасят сексуалност и елегантност. Панталоните са с традиционна форма - прави, изработени предимно от лен. Бюстиетата за предпочитане според дизайнерката Евгения Живкова трябва да са от шифон и дантела, а блузите да са свободно падащи. Акцент при тях са плисираните волани и рюшове.
Класическите поли са непреходни
Пъстри рокли
Това лято обещава да е изпъстрено в свежи и пастелни тонове. Актуални са пясъчните тонове, тюркоазено-синьо, ярко цикламено, червено. Класическото черно и бяло никога не е демоде. Цветовата гама дава възможност за съчетанието на тоалета с аксесоарите.