Банер
Дива екзотика в мъжкото облекло

За лятото изберете леки материи. Памучните тъкани са за предпочитане, защото са практични и красиви.

Във вечерната и коктейлната тема материите са по-строги, но запазват своята лекота и по никакъв начин не ограничават свойствата си да съблазняват. Всички цветове са вдъхновени от природата: кафяво и охра, кобалтово синьо море, здравец, ярко зелено, пясъчно и сиво. Мъжката линия от колекцията на марката Just Cavalli е издържана в духа на „Дивото зове”.
Вечерното и официално облекло е според изискванията на

протокола, но реверите на якетата са секси и мъжествени. Морската тематика влияе не само на цветовете. Материите са леки, а цветовете от ярки по-ярки. Късите дължини на панталоните, леките памучни материи и техническите детайли правят дрехите удобни, практични и лесни за комбиниране. Главните цветове са: тъмно синьо в два различни нюанса, зелено, жълто и оранжево. Върху бял фон е разположен многоцветен принт на цветя, както и макро принт на тигър, отпечатан върху яке от деним.
За града са за предпочитане цветове като сиво, пясъчно бежово и бяло, особено за ризите. Те са с френски и италиански яки, като има разнообразие в закопчаването.
Най-новото в последната колекция на „Кавали” са деним облеклата. Забелязват се атрактивни многоцветни принтове върху памук, висококачествена кожа и велур.