Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Футболен шеф стана лице на модна къща

Минималистичен стил - подчертава младежкия характер, изразяващ се в дързостта и свободния дух.

Втален силует, рафиниран дизайн и дискретен блясък в костюмите са ключови думи за новата колекция на модна къща „Агресия”.

Моделите са изключително елегантни, с перфектни кройки, от качествени и иновативни материи. Основния акцент е фокусиран върху горната част на тялото: сака с по-къса кройка, подчертаващи раменете и гърдите - знак за елегантен стил и мъжественост. Саката също така са с тесни ревери, двулицеви, без хастар.
Панталоните са прави и тесни в синхрон със силуета на сакото. Колекцията е изградена върху модерния дизайн с подчертано геометрични пропорции и форми. В колекцията са включени освен платове с така нар. шайнинг ефект, за които е характерна деликатната лъскавина, придаваща елегантен и впечатляващ вид (материи в комбинация с коприна или ламе), така и двулицеви материи в съчетание с вградени акценти, като декоративни елементи, ципове, капси и различни срязвания. Елеците са в комбинация с фишута, вталени ризи с високи яки и тесни вратовръзки. Интересно хрумване на дизайнерите е използването на брошките, като допълнителен акцент при фишуто и вратовръзката.
Невероятното разнообразие от цветови решения и теми личи от тъканите, кройките и дизайна в пролетно-лятната колекция на модна къща „Агресия”.
Членът на Управителния съвет на Локомотив София Петко Димитров е новото лице на модна къща „Агресия”. Успешният бизнесмен, който също така е един от собствениците и генерален мениджър на популярен столичен фолк клуб, наследява бившия президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов като лице марката.
Виктория Милчева