Банер
Усещане за свежест и енергия с новата мицеларна вода NIVEA ENERGY

3 антиоксиданта се грижат кожата на лицето да бъде видимо освежена след всяко почистване. Вдъхновени от енергията и свежестта, които излъчва съвременната жена, марка №1 в света за грижа за кожата създаде новата мицеларна вода NIVEA ENERGY. Благодарение на трите антиоксиданда, които съдържа – Витамин C, Витамин B3 (ниацинамид) и червена боровинка, кожата е енергизирана след всяко почистване, а усещането за свежест предизвиква усмивка на лицето на всяка дама.

Всекидневната грижа за лицето е неизменен ритуал в ежедневието на нежния пол и правилната грижа за него вдъхва увереност и удовлетворение от положените грижи. Комбинацията от витамини в продуктите от серията NIVEA ENERGY стимулира енергийния метаболизъм и защитава кожата от вредни свободни радикали. В резултат кожата остава свежа и сияйна за дълго време.
Мицеларната вода NIVEA ENERGY е подходяща за ежедневно почистване на кожата от замърсявания и грим. Различното при нея е, че освен чиста и хидратирана, след всяка употреба кожата е по-жизнена и свежа. Продуктът е изцяло веган, а в унисон с устойчивите цели на компанията, опаковката е съставена от 96% рециклирани материали.
Енергизиращият дневен крем NIVEA Q10 ENERGY придава здравословен блясък на кожата, поддържайки нивата на хидратация и намалявайки следите от умора. Благодарение на трите антиоксиданта, които съдържа, кожата изглежда свежа и сияйна през целия ден.
Енергизиращата лист маска NIVEA Q10 ENERGY отнема само 10 минути, като незабавно презарежда и подхранва кожата. Благодарение на активните съставки –Витамин C и коензим Q10, тя дава необходимата свежест и енергия, от която лицето се нуждае. В допълнение лист маската намалява фините линии и прави кожата видимо по-гладка.
Употребата на трите продукта дава възможност за постигане на оптимални резултати, с които всяка жена може да даде на кожата си необходимата свежест и енергия, от която се нужда. С летящ старт на деня и спокойна вечер, продуктите от серията NIVEA ENERGY се грижат за кожата през цялото денонощие, превръщайки се в неизменна част от ежедневната рутина.