Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Слънцезащита за уязвима кожа от A-DERMA Protect!

Експерт в уязвимата кожа, A-DERMA предлага серия слънцезащита, за да могат всички да се насладят на слънцето, независимо от степента на уязвимост.
Всеизвестно е, че освен ползите, които получаваме от слънчевите лъчи, те оказват и негативно влияние върху кожата. UVB, UVA къси и дълги лъчи сформират трио агресивни ефекти, провокиращи увреждания на много нива: изгаряния, увреждане на кожната бариера, което прави кожата по-малко устойчива и клетъчни щети, източник в дългосрочен план на кожни патологии, дори развитие на рак. Така свободните радикали, увреждането на ДНК, натрупването на токсини в клетките са последствия, които увреждат нашата кожа и здраве в бъдеще.

Да защитим уязвимата кожа от слънцето с A-DERMA Protect!
A-DERMA предлага оптимално адаптиран отговор за вече уязвимата кожа в резултат на влиянието на UV лъчите. Тази специфично разработена защита е серията A-DERMA protect - уникална и ефективна слънцезащитна серия, посветена на уязвимата кожа, която е способна да я защитава, подсилва и съхранява от опасните лъчи на слънцето.
A-DERMA Protect е иновативна фотозащита - тя защитава кожата от слънцето благодарение на патентована фотозащитна система с изключително действие, оптимално фотостабилна и водоустойчива, съчетаваща само 4 филтъра за широкоспектърна защита: UVA къси и дълги лъчи и UVB лъчи. Всичко в адаптирани според типа кожа текстури за осигуряване на регулярно приложение и удоволствие при употреба.
A-DERMA Protect подсилва кожната бариера благодарение на Barriestolide - липид, извлечен от Масло от Кълнове от Овес Rhealba, уникална активна съставка с патентовано действие2 на A-DERMA, която стимулира синтеза на липиди, за подсилване на кожната бариера. По този начин, спомага за намаляване нивото на уязвимост на кожата, спрямо агресивното влияние на UV-лъчите3.
И не на последно място слънцезащитните продукти на A-DERMA Protect съхраняват клетъчния потенциял благодарение на Масло от Кълнове от Овес Rhealba®3, което позволява: борба срещу свободните радикали, причиняващи оксидативен стрес, спомага съхраняването на клетъчното ДНК, индикатор за добро здраве.

Хит за това лято - A-DERMA PROTECT AC SPF 50+ Матиращ флуид
Мазната кожа, склонна към акне също се нуждае от защита от слънчевите лъчи, но със специално разработена формула и адаптирана текстура.
Слънцезащитният продукт е разработен със себорегулираща съставка, с патентована филтърна система с минимум филтри, не съдържа октокрилен и не на последно място има матиращи пудри за dry touch завършек.

НОВИЯТ EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+
След повърхностни дерматологични и естетични процедури или татуиране кожата е още по-уязвима в слънчевите дни.. НОВИЯТ EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+ Крем успокоява, възстановява и защитава кожата ви от вредното влияние на слънчевите лъчи ????, като ограничава появата на червени и кафяви остатъчни следи. Притежава много добра толерантност, дори и на отворени рани. Има патентована филтърна система с минимум филтри, не съдържа октокрилен. Лесен е за нанасяне. Предлага се в два формата – 40 мл и 100 мл.
Тони Титянова