Банер
CeraVe - възстановяващ крем за ръце,подходящ в период на Covid-19

Във времена, когато честото миене на ръцете и използването на дезинфектанти е начин да съхраним нашето здраве, e добре да използваме CeraVe - възстановяващ крем за ръце. Многократното миене на ръцете уврежда кожната бариера и прави кожата прекалено суха, чувствителна и в крайна сметка изложена на риск, засягайки епидермалния слой.

Най-външният слой на епидермиса – роговият слой, играе основна роля за здравето на кожата. Когато бариерната функция на роговия слой е изменена или увредена, кожата е податлива на трансепидермална загуба на вода и излагане на външни патогени.
Серамидите, които естествено присъстват в кожата ни, образуват защитен слой, който намалява загуба на влага и предпазва от увреждания, резултат от замърсявания и други външни стресови фактори. Когато нивата на серамидите намаляват, кожната бариера отслабва и кожата може да стане суха, с усещане за сърбеж и прояви на раздразнения. Серамидите са съставките, които помагат за възстановяване бариерните функции на кожата.
CeraVe е марка, съдържаща 3 идентични на кожните серамида, доставяни чрез технологията на CeraVe за поетапно освобождаване (MVE), което помага на кожата да остане хидратирана през целия ден, през всички сезони и при различни външни условия.
Продуктите CeraVe са разработени с дерматолози и предоставят иновативни формули, базирани на 3 есенциални Серамида и технология MVE (МултиВезикуларна Емулсионна технология), давайки името на марката - CeraVe.

Серамидите на CeraVe – ключ за здравата и овлажнена кожа
CeraVe - възстановяващ крем за ръце дълбоко хидратира сухата и напукана кожа на ръцете, като помага за възстановяване на защитната кожна бариера. При често миене на ръцете, кожата може да стане суха,чувствителна и в крайна сметка с нарушена повърхност. Тази уникална формула съдържа характерните за CeraVe 3 важни за кожата серамида, които помагат за възстановяване на кожната бариера на ръцете. Възстановяващият крем CeraVe, с немазна текстура, дълбоко овлажнява сухите и напукани ръце.
CeraVe Hand Cream е специално създаден крем за ръце - възстановява защитната бариера на кожата и е изключително лек и немазен. Кремът овлажнява интензивно епидермиса и го подхранва. Немазната му текстура го прави удобен за употреба по всяко време на деня, колкото често усещате, че е необходимо.
Удобната опаковка позволява лесното дозиране.
Кремът е некомедогенен. Дерматологично тестван, не съдържа аромати.
Разработен от дерматолози за спомагане възстановяването на важните серамиди в кожата.
По-подробна информация ще намерите в това видео https://www.youtube.com/watch?v=oIuvRlVMy30&feature=emb_title
Съобщи Тони Титянова