Банер
Nivea помогна на SOS Детски селища с 32 351лв.

Nivea и SOS Детски селища отбелязват успешен завършек на петата поредна година на инициативата „Приказни моменти на грижа“. С 30 стотинки, отделени от всеки закупен NIVEA Creme от лимитираната серия „Приказни моменти за грижа“, NIVEA събра общата сума от 32 351 лв. през петата година на инициативата. Чекът за сумата беше връчен на Иван Христофоров - директор програма SOS Детски селища Велико Търново-Габрово-Трявна в детското селище в Трявна.

В рамките на кампанията, благодарение на посланици и ентусиасти, са дарени 196 631 лв. на приемните семейства от SOS Детски селища.
„Енергията на децата и приемните родители в дома за семейна грижа в Трявна ни накара да се почувстваме наистина горди и щастливи с постигнатите резултати на кампанията. Радваме се, че успяхме да привлечем толкова много хора, които споделят ценностите ни като компания към идеята за подкрепа на деца в нужда. Има толкова много добри каузи, които да изберем, за да продължим успешното съвместно партньорство на NIVEA и SOS Детски селища и ние ще го направим“ споделиха от компанията. Благодарение на посланици, ентусиасти и партньори, които застанаха зад „Приказни моменти на грижа“ и спомогнаха популяризирането ѝ, повече български деца получават шанса да имат щастливо детство.
Съобщи Тони Титянова