Банер
Владимир Карамазов оцвети приказни герои с дца от SOS детски селища

NIVEA и SOS Детски селища стартираха петата поредна година на инициативата „Приказни моменти на грижа“. Както досега, така и тази година емблематичният за NIVEA крем в синя кутийка - NIVEA Crème, се предлага в лимитирана серия, като от всеки закупен продукт от серията NIVEA дарява по 30 ст. в помощ на сдружение SOS Детски селища. Владимир Карамазов подкрепи кампанията като помогна на децата от SOS Детски селища да оцветят сцени с любимите приказни герои на кампанията – Тео, Мая, Зайо и Феята.

„Приказни моменти на грижа“ през 2019 г. слага край на инициативата под познатия ѝ формат, а NIVEA и SOS Детски селища ще продължат съвместното си партньорство, като вярваме, че ни предстоят още много добри каузи. Щастливи и мотивирани от постигнатите резултати на кампанията през годините, в които успяхме да съберем и дарим над 160 000 лв., се надяваме тази година да дадем и заслужено успешен завършек.“ сподели Боряна Колева – бранд мениджър на NIVEA пред гостите на събитието.
Емблематичният приказен герой Зайо тази година беше изобразен върху лимитирана серия тениски, ръчно изработени от българския бранд „Кръгче“ за посланиците на кампанията. Водена от мисията повече деца, лишени от родителска грижа, да имат възможността да растат с усмивка, любов и надежда в сърцата си, инициативата „Приказни моменти на грижа“ е подкрепяна през годините от редица популярни личности, към които се присъедини актьорът Владимир Карамазов.
Чрез кампанията повече български деца получават шанса да имат щастливо детство. Всеки, които желае да подкрепи инициативата, може да сподели символите и каузата ѝ с #приказнасинягрижа.
Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. За първи път след демократичните промени Сдружението предлага алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство.Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 2,500,000 деца в 136 страни по света.
Кампанията „Приказни моменти за грижа“, се провежда за пета поредна година. С всеки закупен NIVEA Creme от лимитираната серия „Приказни моменти за грижа“, NIVEA дарява по 30 стотинки на SOS Детски селища България, за да подпомогне дейността на организацията. В рамките на инициативата, благодарение на посланици и ентусиасти, до момента са дарени над 160 000 лв. на приемните семейства от SOS Детски селища България.
Съобщи Тони Титянова