Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Певицата Дивна озвучава новата анимация „Загубеният йети“

Най-новата анимация „Загубеният йети“ е дело на DreamWorks, които създадоха и творбата „Как да си дресираш дракон“. Анимацията е завладяваща, с много поуки и с участието на певицата Дивна! Една от най-талантливите певици на българската поп сцена влезе в новото си амплоа и превърна главната героиня във филма в изключително въздействащ образ, който съответства и на самата нея като темперамент.

„Най-синьото синьо“ е най-новата песен на Дивна, за която тя споделя, че вдъхновение е почерпила и от дълбоките сини очи на Загубеният йети. „Възможността да озвучавам смелата Ий съвпадна с работата по „Най-синьото синьо“. Наистина почерпих много вдъхновение и завинаги ще свързвам тези две линии на изкуството в моя живот с един общ момент. И песента, и филмът са пълни с много смисъл и съм вложила сърце и душа, за да направим нещо, което да докосне хората. На 27 септември ще се убедите сами.“, споделя Дивна. „Асоциирам синьото с чистота, безкрайност и дъх на нов живот. И когато видях сините очи на Загубеният йети, потвърдих пред себе си как отново изпитвам същото чувство на дълбока симпатия.“, допълва певицата по повод на новото професионално начинание в сферата на дублажното изкуство.
Филмът разказва необикновената история на йетито, изгубило пътя към дома, както и на непокорната тийнейджърка Ий, изгубила пътя…към себе си. Изправени пред много препятствия и несправедливости, сблъсквайки се директно и със собствените си страхове, компанията приятели се отправя на епично пътешествие високо в Хималаите.
Затова грабвайте пуловерите и гледайте от 27 септември на 2D и 3D историята на Загубеният йети и Дивна като един очарователен тандем!
Съобщи Тони Титянова