Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

17-то издание на Националния конкурс за детска красота и таланти

Малка Мис и Малък Мистър България 2019 за пръв път се провежда в курорта Златни пясъци. Над 60 деца от всички краища на България от 9-ти до 13-ти септември в Златни пясъци ще се борят за титлата „Малка Мис и Мистър“, „Мис и Мистър Тийн България 2019“. Организатор и лицензиант на конкурса е агенция Интерсаунд. Участниците са класирани да представят своите родни градове от регионални конкурси след национален кастинг.

Предстои интересна програма: „Парад на градовете“ – делегациите се представят с оригинални програми, „Весел карнавал за деца и родители“ и Арт фестивал NEW STARS 2019, в който ще се включат по-голяма част от участниците с песни, групови и индивидуални танци, хореографска подготовка.
Финалният спектакъл ще протече в три тура, като участниците ще дефилират и в народни носии.
Председател на журито е Ирина Папазова - президент на агенция Интерсаунд, а короните на победителите ще връчат Бриана Петрова – Little Miss Planet, Естер Лазарева - Little Miss Nations и други призьори от предходни конкурси.
Победителите от конкурса ще представят България в редица международни форуми: Little Miss Nations – Бразилия, Little Miss United World – Испания, Top child model of the Planet-Грузия, Little Miss & Mister Galaxy, Little Miss & Mister Planet и други.
Съобщи Тони Титянова