Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Мини Маус получи своя собствена звезда на славата

Мини Маус вече има официална звезда на Холивудската алея на славата. На 22 януари Търговската камара в Холивуд почете персонажа на Дисни със специално събитие. Звездата е в категория „Филми“ и се намира точно до кино „Ел Капитан“.  Сред официалните гости, които изнесоха реч, бяха председателят и главен изпълнителен директор на The Walt Disney Company - Робърт А. Игер и световноизвестната поп изпълнителка Кейти Пери и топ-моделът Хайди Клум.

„Мини Маус е звезда и модна икона още от първия момент, в който се появи на сцена в новаторската анимирана класика „Параходът Уили“, сподели Игер. Той допълни, че с повече от 70 филмa през прочутата си кариера, Мини е забавлявала милиони хора по целия свят, докосвала е сърцата им и е носила радост, където и да се е появявала. „Ние сме радостни да видим как нейното културно влияние и множество постижения са отличени с нейна собствена звезда на Холивудската алея на славата“ каза още той.
Мини Маус е една от най-разпознаваемите световни звезди на Холивуд, която забавлява деца и родители поколения наред. Обичана е заради заразителната си и неподправена личност. Уникалният й стил я направи муза на много модни дизайнери, артисти и фенове по света. Нейният класически тоалет с точки непрестанно е пресъздаван от модната индустрия, още от нейната ранна кръгла плоска флорална шапчица, която повлия модните тенденции сред дамските шапки, до нейните известни пандтелка и уши.
„Стилът й е символ на веселяшката мода“, смята Кейти Пери. „Никой не може да носи червена панделка или точки с такъв стил като нея. Тя с лекота носи радост на толкова много хора. Радостна съм да бъда част от това да почетем Мини и нейната магия с звезда на Холивудската алея на славата“, каза певицата.
Съобщи Тони Титянова