Банер
Дисни Ченъл – акценти за декември

Декември носи със себе си поредица от премиери на вашите любими предавания, сред които „Лив и Мади“, „Кейси под прикритие“, „Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“, Кърби Бъкетс, „Най-добри приятели завинаги“, „Bunk'd“, „Законът на Майло Мърфи“, „Райли в големия свят“.

Рапунцел: Кралица за ден - Премиера
Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на сериала, който разказва веселата обновена приказка за дългокосата принцеса Рапунцел, която е затворена в кула. След като тя успява да се освободи от мащехата си Готел и се събира отново със своите родители – Крал Фредерик и Кралица Ариана от Корона, Рапунцел се адаптира към живота си като тяхна дъщеря. Тя обаче продължава да има различни премеждия с Юджийн Фицхърбърт, хамелеона Паскал, коня Максимус и тяхната нова слугиня Касандра.
Сега Рапунцел е развълнувана, че има важна роля, но принцесата е изправена пред някои трудни решения, когато ужасна снежна буря заплашва да унищожи Корона.
Специалният епизод започва в събота, 2 декември, от 11:30 часа.
Също така, Рапунцел се завръща с нови приключения преди празничния сезон.
Новите епизоди на сериала започват от понеделник, 11 декември, от 17:00 часа.
Никулден
Дисни Ченъл са подготвили празнична програма, за да отбележат с вас Никулден със специални епизоди на най-любимите предавания като: „Наследниците 2“, „Късмет Чарли – Коледа е!“, „Замръзналото Кралство: Магията на Северното Сияние“, „Рапунцел и разбойникът“ и „Елена от Авалор“.
Празнична програма
Присъединете се към Дисни Ченъл по празниците, за да гледате весели сериали, пълни с шеги и смях! Всеки ден започва със селекция от коледни и новогодишни епизоди на най-обичаните предавания, сред които „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, „Bunk'd“, „Хотел Трансилвания: Сериалът“, „Аз съм по средата“, „Бизаардварк“, „Кейси под прикритие“ и забавни кратки епизоди на Мики Маус. Със сигурност не искате да пропуснете това!
Епизодите започват в събота, 23 декември, от 09:00 часа и продължават през училищната ваканция.
Топ 30 отброяване
3 дни преди Нова Година открийте и гледайте топ 30 отброяване на вашите любими Дисни предавания (по 10 предавания на ден). Не пропускайте най-доброто шоу, което ще ви отведе право към една Нова и щастлива година!
Започва в петък, 29 декември, от 19:00 часа.
Кейси под прикритие - Сезон 3 – Премиерни епизоди
„Кейси под прикритие“ е комедия, която се фокусира върху Кейси Купър, който е факир по математика. Той тренира, за да стане супер шпионин под прикритие, следвайки стъпките на своите родители. Всеки епизод показва семейство Купър, което балансира между типичните семейни проблеми и в същото време изпълнява мисии под прикритие, за да пази страната.
Премиерните епизоди започват в понеделник, 18 декември, от 16:00 часа.

Аз съм Луна - Сезон 2 – Нови епизоди
Луна се завръща с нови епизоди. Тя е момиче, което живее със семейството си в Канкун, Мексико. Ходи на училище, има приятели и обича да кара кънки. Но животът ѝ се променя, когато родителите получават предложение за работа в Буенос Айрес, Аржентина.
Премиерните епизоди продължават и през декември, от 18:00 часа.
Сутрешните премиери през уикенда продължават
Дисни ви предоставя селекция от премиери, с които да се събуждате през уикендите до 17 декември.
Пен Зироу: Почасов герой – Сезон 2 - Нови епизоди всяка събота от 10:00 часа.
Аз съм по средата – Сезон 2 - Нови епизоди всяка събота от 10:30 часа.
Бизаардварк 2 - Нови епизоди всяка събота от 11:00 часа.
Малките Пиджи маски - Сезон 1 - Новите епизоди продължават
През деня Конър, Грег и Амая са нормални деца. Но вечер те активират своите гривни, които им дават супер сили. Те стават Пиджи маските Катбой, Геко и Оулет и се впускат в приключения, разкриват мистерии и научават ценни уроци.
Нови епизоди всяка събота и неделя от 07:30 часа.

Съобщи Тони Титянова