Банер
SILNI BG & TRX ФИТНЕС В БЪЛГАРИЯ

Имаме удоволствието да Ви представим най- новия и популярен, фитнес тренажор и компактна система- TRX Suspension Training.

Известният метод за физическа подготовка на морските пехотинци е вече в България

TRX, англ.- Total Resistance Exercise /бг.превод-Общи упражнения със съпротива / е лесен за транспортиране, защото тежи само килограм и половина. Когато го притежавате, имате цяла фитнес зала в една луксозна чанта.


История на продукта:
TRX е „роден” в армията и по-специално в редиците на елитните, морски пехотинци /Морски Тюлени- Navy Seals/ на САЩ. С него, бойците поддържат и до днес формата си, на места, където не е възможно да има фитнес зали- в пустинята, на учебни занятия сред природата, както и по време на военни операции.
Истинската популярност продуктът добива след патентоването му от Ранди Стрейт- бивш морски тюлен и настоящ основател и собственик на компанията FitnessAnywhere.
Той и екипът от професионални инструктори по TRX FitnessSystem разработват уникални програми и методи за тренировки- за мъже и жени, за професионални спортисти и аматьори. Механиката на движенията при физическо съпротивление, ниския коефициент на използване на кинетичната енергия и атрактивността на тренажора, гарантират за качествени резултати на трениращите с TRX

Налице е една ефективна, революционна и забавна Система за Компактен Фитнес, която всекидневно печели все повече и повече последователи в целия свят!!!!!!

Полезна информация:
TRX е безопасен за здравето на хората, защото е създаден от здрави найлонови стремена /ленти/, удобни ръкохватки и метален карабинер за окачване. TRX е тестван от редица авторитетни институции за безопасност и качество, доказал е своята сигурност и надеждност. Издържа 560 кг натоварване, но и в такъв екстремен момент се получава само лека деформация на стремената, но не и скъсване.

При тренировка във фитнес залата, хората най-често получават травми, вследствие на претоварване или неправилно изпълнение на упражненията.С TRX това не може да се случи, защото човешкото тяло се натоварва само от собственото тегло. Друг важен елемент е свободата на изпълнение на тренировката и с TRX е невъзможно да получите травми. Напротив- уреда е подходящ за физиотерапия на претърпели травми и е препоръчителен за хора, който се възстановяват от операции, катастрофи и тежки наранявания.

 

Фитнес Навсякъде:
С TRX можете да тренирате където и да е- вкъщи, сред природата, в офиса, дори и във фитнес залата. В комплекта към основния уред има стопер за врата, DVD с тренировки, учебник с програми, брошури за експлоатация и луксозна чантичка, които са комплимент към потребителите на TRX от компаниятаFitness Anywhere.С TRX са Ви нужни не повече от 30 минути на ден, за да бъдете в отлична физическа кондиция. Доказано е, че след тренировка с TRX, човек е по- работоспособен с 35 процента, по-концентриран с 70 процента и премахва стреса, натрупан от предишни натоварващи дейности. След 12-седмична тренировка със Системата, Вие ще видите видими резултати- от премахване на излишните килограми, до повишаване на мускулната маса /в зависимост от тренировъчната програма /.

Семейството на TRX:
Милиони хора избраха да тренират и да се развиват с тази иновативна система. В десетки държави компанията организира семинари, тренировки и обучения на трениращите и ги насърчава да подобряват физическото си ниво. TRX е предпочитан от всеки- аматьори, професионални спортисти, бизнесмени, военни, бременни и инвалиди, както и от всички, които обичат движението и спорта въобще.
Но това са само думи....TRX не се описва напълно с тях....трябва да се пробва!

TRX в България:
Kомпанията SILNI BG LTD. и сайта www.silnibg.com са вносители на TRX за територията на нашата страна.

Защо TRX?:
Защото е безопасен, Защото премахва стреса, Защото Ви подобрява кондицията, Защото е компактен, Защото е евтин, Защото е здрав, Защото Ви пести пари и време, Защото има резултат, Защото е атрактивен, Защото е лесен за ползване, Защото е готин, Защото може да е твоят най-добър фитнес партньор..навсякъде!

За контакти :

0887776764
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.