Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – 7 / А.Р.И.З. – 7/

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 /А.Р.И.З.-7/ е организация,

създадена през 2009 г. Нейна основна цел е съхраняването е популяризирането на българските традиции, чрез организирането и партньорски участия в различни инициативи, посветени на тази мисия. В продължение на пет години организацията подкрепя традициите в областта на занаятите, кулинарията, фолклора и изкуството, за да придаде облик на всичко онова, което наричаме български дух, и да съчетае успешно миналото и бъдещето.

Основател на Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 и шеф Пеньо Иванов. Известен е с тематичните си менюта, с участието си в кулинарни предавания, водещ е на собствени кулинарни предавания, и кулинарната рубрика на вестник „Преса“ през 2011-2012 г. Учредител на Евро-Ток – България. Натрупал е професионалния си опит в кухните на престижни български и чужди ресторанти и познава отлично както националните, така и чуждите кулинарни традиции и техники. Един от 30-те финалисти в “Човекът, който ме вдъхновява” на jobtyger.tv – 2012 г.
През 2008 г. Пеньо Иванов е единственият българин, който представя страната ни на фестивала Food Culture в Страсбург, а през 2010 г. и на Фестивала на вкусовете във Франция. Приготвял е менюта за личности от ранга на руския президент Владимир Путин, Кондолиза Райс, Георги Първанов, Енрике Иглесиас и много други. Пеньо Иванов ръководи първата фирма за комплексно консултиране на ресторантския бизнес - „Ивитал Консулт”, която предлага комплексно консултиране на ресторантския бизнес.
За контакти :
http://www.ariz7.com/
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.