Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

HP представи Elite Dragonfly в България

HP Elite Dragonfly – преносим ултралек премиум компютър1 проектиран за професионалистите в движение е наличен за продажба от 1ноември 2019 г.
Компанията променя представите за работа без компромиси с „по-лек от въздуха“ дизайн за професионалистите в движение
HP Elite Dragonfly оформя нова ера в мобилността със своята изящна изработка, отличавайки се с мощност и повишена защита.

Освен с изключителна лекота и мощност, последният модел в бизнес серията компютри на HP, се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24.5 часа2, поместени в 13.3 инчов бизнес хибрид3 с избор на FHD или UHD тъчскрийн дисплей.
Всички модели, налични за България, имат 4G LTE технология, която позволява на професионалистите в движение да останат свързани и готови за работа от почти всяка локация. Те могат да изпитат най-добрата производителност за бизнеса с 8-о поколение 8th Gen Intel® Core™ i5 или i7 процесори4 и възможност да запаметят своята работа на 256/512 SSD или на 1 TB дисково пространство, според избраната конфигурация.
Най-лекият компактен бизнес хибрид с тегло под 1 кг, прецизно изработен от магнезий за съвършена издръжливост, се предлага в цвят Dragonfly Blue с усъвършенствана ултралека и тиха клавиатура с вградена подсветка и нов лек тъчпад за ултра гладко преживяване на работния процес.
HP Elite Dragonfly е и първият бизнес хибрид в света, създаден с компоненти от рециклирана пластмаса от океана5. HP продължава ангажимента си към околната среда чрез пластмасовите елементи в своите устройства, включвайки ръчно изработени компоненти в колоната за звук на новият преносим компютър.
HP Elite Dragonfly идва с HP Sure Sense6 - технология, която защитава потребителите от зловредни атаки, използвайки силата на изкуствен интелект, а HP Sure Recover с Embedded Reimaging7 дава на потребителите възможност за резервно копие навсякъде и по всяко време, без да забавя работата на компютъра.
Цените на HP Elite Dragonfly ще варират в зависимост от избраната конфигурация. Стартово тегло под 1 кг е достъпно само в определени конфигурации. Животът на батерията на Windows 10 MM14 варира, в зависимост от различни фактори, включително модел на продукта, конфигурация, заредени приложения, функции, употреба, безжична функционалност и настройки за управление на мощността. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалява с времето и използването. Виж www.bapco.com за повече информация.
Не всички потребители или софтуерни приложения ще се облагодетелстват от тази технология. Представянето и тактовата честота варират в зависимост от натоварването на приложението и конфигурациите на вашия хардуер и софтуер.
Вградената колона за звук е компонент, съставен от 5% рециклирана пластмаса от океана.
Intel, логото на Intel и Intel са търговски марки на Intel Corporation или нейните дъщерни дружества в САЩ и/или други страни.
Съобщи Тони Титянова