Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Връчиха наградите за Принос в развитието на Черноморието

Най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени с 22 златни статуетки на официална церемония в Созопол. Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията. Автор на стиховете на техните песни Ангел Симеонов бе отличен с приз за Принос в духовното развитие на Черноморието.

Председателят на общинския съвет на град Приморско - Златина Тюлиева, получи приза за община с принос в развитието на Черноморския регион. Сред призьорите бе комплекс „Грийн Лайф Ризорт“ – Созопол, „Металекс Инвест“, „Делта планет мол“– Варна, Кораб-ресторант Посейдон и други. 

Водещи на събитието бяха журналистката и съорганизатор на конкурса Патриция Кирилова, а специален гост бе Н.Пр.Сри Астари Расджид - посланик на Индонезия в България. Сред официалните гости бяха депутатите и бивши министри - Десислава Атанасова и Вежди Рашидов, които се качиха на сцената, за да връчат част от престижните статуетки, заедно с управляващия съдружник на ВИП Комюникейшън - Дончо Георгиев.
Празнична заря освети цялото южно крайбрежие и сложи финал на церемонията. Сцената бе изградена над морето на скалите на величествения нос Христос и между авторските творби на редица майстори на българската скулптура.
Съобщи Тони Титянова
Снимки Хайлайф