Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Лора Крумова разказва за голямата си любов в „Търси се…” тази събота по bTV

Водещата на „Тази неделя” Лора Крумова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…”, тази събота, 19 февруари, от 11:00 часа, по bTV. Какви емоции вълнуват журналистката в личния й свят и каква е тя извън телевизията, ще разкрият най-близките й приятели.

Първата среща за Лора ще бъде с най-добрата й приятелка – журналистката на bTV Генка Шикерова. Тя ще разкаже, че двете се запознават като начинаещи репортери в Канал 3 преди 15 години. Голямото приятелство между тях пламва по интернет, когато Лора е на специализация в Америка. Генка ще разкрие, че приятелката й изобщо не обича показността и това е една от големите й професионални драми.

Генка ще разкаже и как любовта е променила Лора. „Промени се адски много. Стана по-отворена към хората”. Самата Лора ще признае, че връзката й със сегашния й приятел е „най-осъзната”, която е имала до момента. За срещата със Сотир, за промяната в нея и за любовта им, журналистката ще разкаже единствено в „Търси се...” тази събота по bTV.

Изключително приятна ще бъде и срещата на журналистката с началната й учителка. За първи път зрителите ще видят детските рисунки на Лора, които нейната учителка пази и до днес. В студиото на „Търси се…” журналистката ще се опита отново да нарисува една от тях. „Лора беше много общително дете и отлична ученичка. Това до голяма степен се дължи и на възпитанието й в семейството”, ще си спомни учителката.