Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

"На четири очи" гости – Росен Плевнелиев и Ваньо Танов

неделя, 20 февруари, 17:45 ч.
гости – Росен Плевнелиев и Ваньо Танов

Магистрали или доходи - има ли такава дилема и какво ще донесе инфраструктурата на най-бедната

държава в Европейския съюз? Колко анекса подписа министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев, запушени ли са всички пробойни, от които изтичаха пари от министерството, спечелена ли е битката с незаконното строителство с бутането на рибарски селища, приоритет ли е жилищната политика на кабинета на ГЕРБ и кога МРРБ ще обърне внимание на проблеми като сеизмичната устойчивост на сградите, безопасността на инсталациите, санирането и енергийната ефективност?

Имаме ли нужда от пакт за финансова стабилност и одобрява ли доскорошният бизнесмен Росен Плевнелиев идеята на финансовия министър преките данъци да се променят с мнозинство от 2/3 в парламента, усеща ли потръгването на икономиката и как изглежда бедността от неговата камбанария? За президент или за кмет на София ще се кандидатира и има ли нещо вярно в тези медийни предположения? На какво се дължи рекордният му рейтинг и радва ли го той или по-скоро го безпокои?

Във втората част на предаването - ген. Ваньо Танов. Той ще наруши мълчанието си, за да отговори на важните въпроси, които изникнаха около сюжета с подслушването и изтеклите записи. Откъде тръгна атаката, има ли непреодолими конфликти в управляващия екип, има ли любими фирми на властта, за които важат други правила, кои от разпространените разговори са истински и има ли ментета, срещал ли се е с криминални лица, преди да оглави митниците, губи ли битката с контрабандата, трябва ли да има оставки заради скандалите и от какво се страхува генералът.
Нова телевизия