Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Генчо от „Сутрешният екипаж” и Буги Барабата са Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock в петия сезон на най-голямото радио приключение

Днес стартира най-голямото радио приключение – играта „Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock”. В продължение на 45 дни Генчо от „Сутрешният екипаж” и Буги Барабата ще щурмуват трафика на големите градове в България, за да направят задръстванията по-приятни и да предоставят възможност на слушателите да спечелят много ежедневни награди.

Генчо и Буги ще обиколят всички градове, в които звучат N-JOY и Z-Rock. За да не пропуснат никое кътче на страната, те ще пътуват и през нощта. По традиция специални награди ще има и за арестуваните от Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock всеки ден. В края на март един късметлия, който е слушал редовно една от радио станциите и се е регистрирал на сайта ще спечели чисто нов автомобил.

Днес в предаването „Тази сутрин” гост беше Агент Z-Rock - Буги Барабата. Какво разказа той за играта, това кой празник празнува днес и лесно ли става рано.

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще обикалят с най-нов модел автомобили, които за първи път влизат на пазара в България – Шевролет Орландо.