Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Стенли разказва за препятствията в личния живот и кариерата в “Търси се”, тази събота по bTV

След 30 години на музикалната сцена специален гост в студиото на ток шоуто “Търси се” тази събота, 12 февруари, от 11:00 часа ще бъде певецът Станислав Сланев – Стенли. От най-близките му хора зрителите ще научат какво се случва в личния му живот и защо в момента не се занимава активно с музика.

Първата среща за Стенли ще бъде с неговата съпруга – Людмила Сланева, която за първи път ще разкрие през какви трудности е преминал съвместният им живот и защо преди година двамата са мислили за раздяла. „Надявам се сега всичко да е наред. Аз наистина съм труден човек”, емоционално ще сподели и певецът.

За първи път зрителите ще видят дъщерята на Стенли – Никол, представена в светлината на певица. Момичето е наследило таланта на баща си. „Когато тате е при мене и двамата сме много весели”, споделя Никол. Какво обича най-много да й готви баща й, ще стане ясно тази събота по bTV.

Екипът на „Търси се” ще покаже родното място на Стенли – град Велики Преслав, за да срещне певеца с неговата майка – Стефанка, с която имат много силна връзка. Със сълзи на очи тя ще си спомни за най-трудния период в живота на сина й.

Какъв е Стенли извън семейството, ще разкрият двама от най-добрите му приятели – режисьорът и продуцент Димитър Митовски и водещият на „Господари на ефира” – Геро. За странностите на Стенли, чувствителността му и умението му да бъде истински приятел, зрителите ще научат тази събота, 12 февруари, в „Търси се” от 11:00 часа по bTV.