Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Има ли корупция и привилегии за криминалните босове в затворите - в „Код: Криминално” в петък, 11 февруари

Взривът на редакцията на в. „Галерия” - основна тема на предаването днес

Бившият вътрешен министър Румен Петков ще бъде специален гост на „Код: Криминално” днес от 18.00 часа по bTV Action. В откровен разговор с водещата Мая Костадинова той ще говори за контрабандата, подслушването и отговорността на неговия наследник Цветан Цветанов. Червеният депутат ще коментира и резултатите от експертизата на БАН, която трябва да каже истински ли са подслушаните разговори на директора на агенция „Митници” Ваньо Танов с премиера Бойко Борисов.

За ДАНС и операция „Октопод”, точно година след провеждането на емблематичната за това управление акция, зрителите ще чуят коментар на един от най-ярките критици на ГЕРБ.Само в „Код: Криминално” днес ще бъде излъчено и интервю с прокурор Пламен Панайотов, който обяви, че заради заплахи е готов да подаде оставка.
Основна тема на днешното издание на предаването по bTV Action ще бъде и взривът на редакцията на в. „Галерия”.

Утре, 11 февруари, „Код: Криминално” ще покаже какво се случва в българските затвори. Има ли корупция и привилегии за босовете, попаднали зад решетките? За подаръците от Митьо Очите и обвиненията в злоупотреби гост на Мая Костадинова в петък ще бъде Петър Василев, пенсионираният дългогодишен началник на българските затвори.

Днес и утре са последните дни, в които „Код: Криминално” ще се излъчва от 18.00 часа. От понеделник, 14 февруари, предаването ще предлага на зрителите горещи криминални теми и разследвания на живо всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа, само по bTV Action.