Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Радио N-JOY подарява билети за любовната дестинация тази година - Лондон

Радио N-JOY ще подари два двупосочни билета до Лондон по случай Свети Валентин. В играта „Любовна дестинация Лондон”, която стартира на 7 февруари, един слушател ще спечели пътуване за себе си и своята половинка.

N-JOY провокира слушателите да изберат своята любима любовна песен и да гласуват за нея на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . За да помогнат в избора, водещите на радиото са подбрали най-романтичните песни на всички времена и ги предлагат на своите слушатели. Феновете могат да избират между „Ain’t No Sunshine” на Lighthouse Family; “It Must Have Been Love” на Roxette; “Careless Whisper” на George Michael; “Is This Love” на Whitesnake и “What’s a Woman” на Vaya Con Dios.

Навръх Деня на влюбените един късметлия ще чуе името си в ефира на радио N-JOY и ще получи възможността да прекара романтична ваканция в „Любовна дестинация Лондон”.

Радио N-JOY e част от bTV Radio Group, в която влизат още 5 радиостанции – Z-Rock, Melody, Jazz FM, Classic FM и 101.1 PRO FM София. bTV Radio Group е част от bTV Media Group.