Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Най-усмихнатият звезден репортер – Маргарита Хранова!

Чаровната Маргарита Хранова получава статута на звезден репортер на „Календар” тази седмица. Изпълнителката на „Устрем”, „Албена”, „Оставаме”, „Моето мъжко момиче”, „Първо помисли, после се жени” и куп други хитове заслужено може да вземе и титлата „Най-усмихнатият звезден репортер на Нова ТВ”.

Усмивката е запазен знак на една от най-обичаните певици. Зрителите ще видят това във всеки един от материалите, които Марги подготви, и то с невероятна лекота и бързина, като резултатът е повече от добър...

След „Пей с мен”, отново Маргарита Хранова в продукция на Нова ТВ – този път в „Календар”, всеки делничен ден от 19:00 ч.

В понеделник темата е недоспиването и дали то причинява настинка и грип. Ще чуем мнението на общопрактикуващите лекари.

Според работодателите, ако минималната работна заплата се повиши, това ще доведе до нарастване на безработицата. Така ли е, ще разберем във вторник от интервюто на Маргарита Хранова с един неин стар фен - заместник-председателя на Българската стопанска камара, и от анкета с граждани.

В сряда ще стане въпрос за българската ситуация, провокирана от американско проучване, според което майките изминават по 1000 км само за една година, бутайки количка в опит да приспят детето.

Социалното министерство предлага родителите на деца с увреждания да не плащат винетни такси. Какво мислят експертите и потърпевшите – в четвъртък.

Петъчно ще поговорим за преброителите, които тръгват по домовете ни. Какви са санкциите за хората, които не участват в преброяването, ще разясни представител на Националния статистически института.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в „Звезден репортер” и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия,Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.
Нова телевизия