Банер
Разкрития на търговия с контрабандни цигари и далавери със социални помощи - този уикенд в „Хрътките” от 20.00 часа по bTV Action

В поредното издание на „Хрътките” в събота, 5 февруари, зрителите на bTV Action ще видят водещата Валентина Войкова под прикритие в разследване на търговията с контрабандни цигари. За целта „Хрътките” ще направят десант на Женския пазар в София.

В събота от 20.00 часа по bTV Action предаването ще покаже и улицата на свръх-богатите в Москва. Там в съседство с мултимилиардери живеят бедни възрастни жени. Зрителите ще научат всичко за улица „Рубльовка” в руската столица, където само земята струва над 100 хиляди долара за 100 квадратни метра.

„Хрътките” в събота ще покажат и какви измами се въртят с някои еротични телефони и сайтове и кой може да се крие зад потребителско име като „Палавница” или „Котенце”.

В неделя, 6 февруари, провокативното разследващо предаване на bTV Action ще разкрие далавера със социални помощи, която въртят роми от пловдивския квартал Столипиново. Скрита камера на екипа засне кой продава и кой купува безплатните ваучери за отопление в ромското гето. Ще стане ясно и как фирма - фантом излиза на печалба от 200 процента след изгодната незаконна инвестиция. Само в „Хрътките” зрителите ще видят и защо социално слаба ромка носи тежки златни накити.

Как една жена след два месеца лутане по болниците стана инвалид и как в епикризата на пациента пише, че е опериран, а той, всъщност не е - само в „Хрътките” на 6 февруари от 20.00 часа по bTV Action.