Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Годжи ще разкрие личната си история за първи път в „Търси се”, тази събота по bTV

Георги Милчев-Годжи за първи път ще говори откровено за личния си живот и професионалния си път в новото издание на ток шоуто „Търси се” тази събота, 5 февруари, от 11:00 часа по bTV. Какъв е той като син, баща, приятел и колега – това ще разкрият най-близките му хора пред водещите Меги и Нели.

Първата среща за Годжи ще бъде с неговите колеги от „Ку-ку бенд”.

 „Годжи е изключително скромен и спокоен човек с уникално чувство за хумор”, ще го опише Иван Стоянов-Ванката.Най-близкият му човек от бенда е Евгени Димитров-Маестрото, с когото се познават от 8-ми клас на музикалното училище в Плевен.

Изключително емоционална ще бъде за него срещата с родителите му. Оказва се, че Годжи е бил отгледан от бабите и дядовците си, докато майка му и баща му са били студенти. Те ще разкрият и кой е бил най-трудният период в живота на сина им. „За нас Годжи по телевизията няма нищо с нашия Гошо”, споделя бащата Милчо. Дали Годжи е готов за ново семейство, ще стане ясно тази събота по bTV.

За първи път зрителите ще видят и най-голямата гордост на музиканта – неговите синове Цветомил и Волен. Те ще разкрият, че от няколко години Годжи живее с големия си син – Цветомил. Как се справят с домакинството двамата мъже, зрителите ще разберат от „Търси се”.

Меги и Нели ще срещнат музиканта и с неговия по-малък брат – Иво. Какъв е Годжи в очите на близките си, кои са неговите най-големи недостатъци и как се чувства музикантът на този етап от живота си, зрителите ще разберат тази събота от 11 ч. в „Търси се” по bTV.