Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Денят на Темида - в „Код: Криминално” с Мая Костадинова в понеделник

Експеримент предупреждава гражданите за опасности от кражби и измами в предаването във вторник

Понеделник, 7 февруари, ще е денят на Темида в Код: Криминално по bTV Action от 18.00 часа.
Пет години след жестокото убийство на сестрите Белнейски пред съда в Пазарджик застава единственият засега обвиняем Лазар Колев. Какво ще се случи в съдебната зала и как убиецът ще застане „очи в очи” с родителите на убитите момичета - ще проследи репортерът на предаването Мариета Николаева.

Почти година след като беше задържан Алексей Петров, обявеният за лидер на „Октопода” иска окончателно да получи свободата си. Ще отмени ли Темида „домашния арест” на бъдещия кандидат-президент - ще разберат зрителите на „Код: Криминално” в понеделник.

Във вторник, 8 февруари, от 18.00 часа по bTV Action един експеримент ще покаже превръща ли държавата всички граждани в мишени за крадци и измамници. Репортери под прикритие на „Код: Криминално” ще проверят доколко един държавен институт, една държавна комисия и дори полицията действат в защита на хората. Целта на експеримента на „Код: Криминално” е да предупреди гражданите за опасностите и да не допусне сериозно нарастване на битовата престъпност. „Искаме да предотвратим бум на измамите, подобни на схемите на телефонните комбинатори”, коментира водещата на предаването Мая Костадинова.

„Код: Криминално” се излъчва на живо всяка делнична вечер от 18:00 часа, с повторение в 23.00 часа по bTV Action.