Банер
Jazz FM подарява на слушателите Свети Валентин с Камелия Тодорова

Jazz FM радио дава възможност на своите слушатели да изберат най-обичаната песен на Камелия Тодорова. Събралата най-много гласове песен ще бъде представена на живо от първата дама на българския джаз на 14 февруари.

Петима участници, изпратили своя глас, ще получат покани за концерт, с който Камелия Тодорова и маестро Живко Петров ще напомнят колко е красиво да си влюбен навръх Свети Валентин. Крайният срок за изпращане на гласове на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. е 10 февруари.

Камелия Тодорова даде специално интервю за Jazz FM радио навръх рождения си ден. Тя разкри, че за нея любовта в музиката е всичко. Пожела си тази година да е по-успешна и да успее да зарадва феновете със студийни записи, но от суеверие предпочете да не издава повече от своите планове. Какво още сподели певицата, можете да чуете ТУК.

Радио Jazz FM e част от bTV Radio Group, в която влизат още 5 радиостанции – N-Joy, Z-Rock, Melody, Classic FM и 101.1 PRO FM София. bTV Radio Group е част от bTV Media Group.