Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Вили Сечкова руса за Евгени Минчев !

Водещата с нова визия, паркетният лъв с годеница!
Още, Ромина Андонова и Графа „В джаза“ тази събота!

Тази седмица, Вили Сечкова, с напълно променена визия ще посрещне - Евгени Минчев, актуалната мис България – Ромина Андонова и поп-идола - Графа, гости в късното светско шоу на bTV „В Джаза събота вечер“

Евгени Минчев фон Бул –
Скандален, провокативен, забавен с остър език и страхотно чуство за хумор – Евгени Минчев, няма да изневери на себе си и този път. Светският лъв ще говори за мъжете в живота си.

За модната си агенция, за конкурсите за красота, за парите за благотворителност, за албума и концертите, които потготвя, за годеницата си – Лейди Кокрън, за стиховете му към Орлин и Миро.
И Още – каква е връзката му с Лейди Кокрън и колко богат е Евгени, каква сума може да го накара да се ожени и кога за последно Минчев е „бил в жена“, тази събота в „Джаза“ !

Ромина Андонова –
Мис България 2010 ще сподели на Вили за връзката си с футболиста Дарко Тасевски. Да очакваме ли сватба скоро. Също така, има ли скандал между нея и Евгени Минчев, платена ли е титлата й, къде се срещат манекенките и футболистите, как се свалят футболисти и какво трябва, за да станеш Мис България.

За финал сме подготвили едно парче на Графа и Мишо Йосифов секстет !