Банер
T-Rock TV стартира след 10 дни

Телевизия T-Rock TV гарантира истински рок 24 часа в денонощието и специализирани предавания посветени на различните стилове

T-Rock TV стартира на 10 февруари с разнообразен, но винаги истински рок, Unplugged концерти на български групи и специализирани предавания.

Телевизията ще покаже многото лица на рок музиката и ще работи в подкрепа на българската рок сцена.

Новата музикална телевизия ще представя рок културата от последните четири десетилетия - Classic Rock и Heavy Metal, Alternative, Modern, Punk Rock, Mainstream rock, Britrock и други. T-Rock TV активно ще подкрепя българската рок музика, без да се страхува да покаже ъндърграунд културата у нас.

Програмен директор на T-Rock TV е Евелина Павлова - човек с дългогодишен опит в музикалните електронни медии. Тя е била програмен директор на радиостанциите Mila Gold, FM+ и Star FM, а сега приема проекта като ново предизвикателство и вярва, че рок музиката има много лица и феновете ще се радват да ги видят.

“T-Rock TV е първият от поредица телевизионни проекти, които ще стартират в портфолиото на TMG. Целта ни е да предложим на зрителите различни канали за забавление и развлечение и да приложим стил на работа, нов за медийния пазар у нас.” сподели Михаил Въжаров, маркетинг мениджър на TMG.

Екипът на T-Rock TV вярва, че рокът е музиката, която има силата да обединява и разчита на активна комуникация с феновете и колегите от останалите рок медии.

T-Rock TV ще се разпространява в основен пакет на водещи телекомуникационни (кабелни и IPTV) оператори.