Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Мария Илиева – специален гост на „Станция Нова”

И още: Къци Вапцаров, Фахрадин Фахарадинов, Иван Бърнев, Яна Титова,
Жоро Пентаграма...
Тази неделя в „Рулетка” с Люба Кулезич гостуват шоумена Къци Вапцаров и младата журналистка Петя Дикова - за бягството и наследството.

В епизод 18 на „Съдебен спор” темата е „Пари ли парното?”.

Ищецът Ангел Марков е завел иск за установяване законността на начислените суми и издадените платежни документи от „Топлофикация Перник” ЕАД. Дружеството ще се представлява от инж. Златко Златков, който оспорва иска с аргумента, че сметките и фактурите са реални. Истината ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая очакват режисьора Стилиян Иванов за един разговор, който коренно ще промени представата ви за Ванга и Емил Димитров. И още: певицата Светла Иванова ще представи любимия си мъж – сина й Виктор. За първи път новите сексимволи на българската сцена Фахрадин Фахрадинов и Александър Кадиев ще разкажат за истинското си приятелство и за най-забавните моменти заедно. Ще видим и героите от новия български филм „Стъпки в пясъка” - Иван Бърнев и Яна Титова.

Една изключително популярна дама ще се включи в проекта на „Училище за красота” и въпреки чисто женската суета ще признае, пред цяла България, че повежда нелека борба с килограмите.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще представи историята на Таня, която успява да се реализира професионално, среща любовта на живота си и ражда две деца, въпреки че е незряща.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” –певицата Мария Илиева.

В класацията „Последно 10” ще видим десетте най-известни пенкилери, а коментатори по темата ще бъдат психолингвистът Стела Богомилова, дизайнерът Жоро Пентаграма и Мила Иванова, редактор на светско списание.

Нова телевизия