Банер
„Търси се” празнува третия си рожден ден с Денис Ризов, тази събота по bTV

Ток шоуто „Търси се” ще отпразнува третия си рожден ден тази събота, 29 януари, от 11:00 часа по bTV. За свой специален гост водещите Меги и Нели са поканили продуцента на предаването Денис Ризов. „Освен наш продуцент, Денис се превърна в един от най-близките ни приятели. Именно на рождения ни ден искаме да покажем на зрителите най-позитивния и усмихнат човек, когото познаваме, защото и предаването ни носи точно такъв заряд”, споделят Меги и Нели.

Първата изненада за Денис ще бъдат музикантите от група „Ахат”. Момчетата от бандата ще си спомнят за първата среща с него и неувереността, с която се е явил на прослушване. Според тях най-големият му недостатък е, че се пали бързо и също толкова бързо гасне. Момчетата от „Ахат” ще отправят едно философско предизвикателство към Денис – да даде дефиниция на думата „любов”. Какъв ще е отговорът на музиканта, зрителите ще научат тази събота по bTV.

Любопитна ще бъде срещата на Денис с телевизионната водеща Наталия Симеонова, с която от 5 години вече не са семейство. „Винаги съм харесвала всичко у Денис. След драмата, през която преминахме, сега общуваме с огромна лекота. Но аз съм наясно, че отношенията ни никога не биха могли да бъдат същите”. Изключително емоционално Наталия ще разкаже за мъчителната раздяла с Денис. Самият той ще признае, че Наталия е жената, която му е давала най-много увереност в него самия. Какъв е Денис като баща пък ще разкаже дъщеря му Виктория.

Стихотворение, написано от Денис преди години, пък ще рецитират в неговата чест виртуозният цигулар Васко Василев и световната шампионка Албена Денкова.