Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Корупция около тежките пътни произшествия и как се ощетяват граждани на хемодиализа - тази събота и неделя в „Хрътките” от 20.00 часа по bTV Action

Този уикенд само по bTV Action „Хрътките” с водещ Валентина Войкова ще разкрият има ли корупция при делата за обезщетение при тежки пътни произшествия. Репортер под прикритие ще запознае зрителите с адвокат, който съвсем спокойно говори за рушвети, фалшиви свидетели и нерегламентирани контакти в съдебната система.

Предаването ще покаже и какво се случи след разследването на „Хрътките” за лова на ученички от възрастни мъже в интернет. Какво се случи след ареста на героя от първите издания на „Хрътките”, как обществото приема ловците на млада плът и кой е виновен – отговор зрителите ще намерят този уикенд от 20.00 часа по bTV Action.

След зрителски сигнал репортер на „Хрътките” направи разследване в Смолян, където граждани на хемодиализа със сто процента намалена работоспособност не получават от местния ТЕЛК отреденото им по закон право на личен асистент. Защо тежко болни хора не са достатъчно болни за доктора, от когото зависи тяхната съдба? Отговорът ще стане ясен в студиото на Валентина Войкова този уикенд.

„Хрътките” ще покажат и откровената изповед на един стриптийзьор за това какво е да си женски блян, агресивни ли са дамите нощем, какви са рисковете на професията и какви са потайностите на София по малките часове.