Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Златка Райкова в „На кафе”: Срещнах принца

Лидия Шулева взе ума на Гала с кулинарни умения
Златка Райкова разкри пред Гала кой е мъжът, заради когото обърна гръб на светския живот, дълбоките деколтета и скандалите. Плеймейтката призна, че е отворила нова страница в живота си. Причината за тоталната промяна се нарича Павел, който е само с една година по-голям от Златка. Двамата са заедно от година и половина.

„Запознахме се на плажа. Това беше любов от пръв поглед. Никога не съм вярвала, че ще ми се случи такова нещо – толкова бурно и истинско. Това е моят принц на бял кон”, сподели изкусителката.

Заради Павел Златка стана домошар -

предпочита да прекарва вечерите си вкъщи. В конферентен разговор с майката й, която живее в Ирландия, и с таткото, който живее в Испания, стана ясно, че родителите познават Павел и го харесват.

Майката сподели, че е спокойна за дъщеря си, защото знае, че се чувства добре с новия си любим и издаде, че заради него Златка се задържа все по-често в кухнята. Когато чу гласа на баща си пък, плеймейтката се развълнува и не успя да сдържи сълзите си. Райко Райков живее в Испания от 10 години и оттогава е виждал дъщеря си едва няколко пъти.

Една от най-скандалните жени у нас показа и друго свое лице – на почитател на хубавата поезия.

Златка рецитира стих на Яворов

и така изпълни обещание, дадено към баба си.

В студиото Лидия Шулева взе ума на Гала с кулинарни умения, като приготви телешко в тиква и демонстрира сериозни сомелиерски познания. В първия си откровен разговор по женски бившият вицепремиер сподели защо е приела предложението да влезе в политиката, как е преодоляла внезапната загуба на съпруга си и кое я прави щастлива.

Тя разкри, че не е от амбициозните родители, които контролират живота на децата си. Горда е, че Георги и Славина са магистри по бизнес администрация от университети в чужбина, но уточни, че не се меси в избора им на професионална реализация и място за живеене.

Дъщеря й вече е избрала да се върне в България.

Има собствен бизнес, но в момента е отдадена на майчинството - преди десетина дни роди втора дъщеричка и направи Лидия Шулева щастлива баба. Георги се дипломира наскоро и има амбиция да се занимава с инвестиционно банкиране.

Бившият министър на труда и социалната политика от правителството на Симеон Сакскобургготски сподели огорчението си от факта, че у нас няма приемственост в политиката и опитът, натрупан през годините, не се използва. Затова пък Лидия Шулева е щастлива заради международното признание, което получава. В края на миналата година тя стана член на Управителния съвет на университета на ООН – институция от 14 института, които създават стратегии за развитие на света.

Нова телевизия