Банер
Уникален начин за отказване на цигарите в “Станция Нова”

В класацията „Последно 10” - десетте изпълнители, които Евровизия
не трябва да допуска


Тази неделя в „Рулетка” с Люба Кулезич гостуват нестандартните журналистки Веселина Томова и Илияна Беновска в спор за бъдещето на Бойко Борисов. Ще има и художника на мутрите Папа Жан.

В епизод 17 на „Съдебен спор” темата е „Съдба на акционерка”. Ищцата Таня Младенова е завела иск да й бъде възстановена сумата от 7 115 лв., с която е закупила пет акции, ведно със законната лихва от 1996 г. Ответникът Пламен Хранков оспорва иска с аргумента, че е продал акциите си от хотела и няма ангажимент към акционерите. Истината ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

„Отчаяните съпруги” очакват журналистката Радинела Бусерска в откровено интервю за успехите на една силна жена. Ще видим и най-емоционалните моменти на едно щастливо семейство - Ники Китаеца, Виолета и тяхното безценно съкровище – синът им Николай младши.

За първи път в ефир ще видим уникален начин за отказване на цигарите без никотинови заместители, иглотерапия, хипноза и медикаменти заедно с терапевта Румяна Костадинова. Световноизвестният гуру и кристалотерапевт Мяо Конг Чонг Тиен Джин ще представи нов вид йога Минг Чи - учение, което разчита на силната визуализация и положителната мисъл, за постигане на душевен мир.

Ако детето ни е подчертано по-различно от своите връстници, ако е прекалено чувствително и самите вие не спирате да се изненадвате от него, не трябва да се пропуска разговора за индиго децата с терапевта Любов Георгиева.

В „Училище за красота” трима мъже и две жени ще се впуснат в битка с килограмите. Най-добрите специалисти, кинезитерапевти, диетолози и експерти ще застанат на тяхна страна, за да им разкрият всички тайни в отслабването.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще представи историята на Румяна, която се завръща от мисия в Афганистан, a нейната дъщеря й прави изненада за рождения ден.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – журналистът Иво Инджев.

В класацията „Последно 10” ще видим десетте изпълнители, които Евровизия не трябва да допуска, а коментатори по темата ще бъдат музикантът Венци Мицов, голямата уста Руслана Попова и музикалният педагог Етиен Леви.

Нова телевизия