Банер
„На четири очи” гости – Касим Дал и Волен Сидеров

неделя, 23 януари, 17:30 ч.
гости – Касим Дал и Волен Сидеров

Бившият първи след Доган в ДПС, човекът, който рядко говори, но пък знае много, ще гостува на Цветанка Ризова дни след като неговите съпартийци го изключиха от парламентарната група и вероятно дни преди да го изключат от партията.

Защо Касим Дал напусна ръководството на Движението и с какви аргументи нарече ДПС „лека жена, която никой не желае”? Какво има да каже за обръчите от фирми около партията и за собствената си роля в изграждането им? Каква е истината за отношението на Ахмед Доган към хората и как се става „мъжка секретарка” в ДПС? Защо Касим Дал смята, че движението, с чийто мандати се избираха правителства и с чийто гласове кандидат-президенти ставаха президенти, днес е в изолация? Как живее лидерът Доган и защо мълчи, каква е истината за парите, жените, яхтите и летящите чинии, за срещата с Ердоган? Има ли какво да добави Касим Дал по случая „Ахмед Емин”? Ще гради ли паралелни структури и очаква ли атаки от страна на съпартийците си?

Във втората част на предаването гостува лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Силен или силов ход беше предизвикания от премиера Борисов вот на доверие в парламента? Ще успокои ли напрежението той и защо националистите не поставят условия за подкрепата си за ГЕРБ?

Нова телевизия