Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Звезди от “Забранена любов” в “Станция Нова”

В „Рулетка” - защо се завръща в медийната битка Любомир Павлов –
един от новите собственици на „24 часа” и „Труд”?”
Тази неделя в „Рулетка” с Люба Кулезич - защо се завръща в медийната битка Любомир Павлов – един от новите собственици на „24 часа” и „Труд”. Ще разберем и защо Давид от „Биг Брадър фемили” си татуира карта на България на гърдите.

В епизод 16 на „Съдебен спор” ищецът Нина Кръстева завежда иск срещу фирма, от която купила матрак, но той мухлясал, и иска да й бъде възстановена продажната цена от 790 лв. Истинтага ще отсъди отново съдия Искра Онцова.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая очакват на своето чаено парти легендарните Нора Нова и Мария Статулова от “Забранена любов” в един разговор за любовта, приятелството и още нещо...В студиото ще гостува и най-известният диетолог Ипократис Пападимитракос. Не пропускайте победителите от „Биг Брадър Фемили” – сем. Кузмови. Те ще разкажат как се промени живота им след победата, а Ели Кузмова ще демонстрира новата си визия след поредица от пластични операции. В „Ателието на Отчаяните съпруги” фотографката Велислава Каймаканова ще покаже как да направим гардероб за децата си само от един ненужен куфар. Очаквайте и новите серии от „Училище за красота”. Петима обикновени мъже и жени ще се подложат на серия от процедури, за да отслабнат в рамките на 2 месеца.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Силвия, която въпреки неодобрението на родителите си, се омъжва за мъжа на мечтите си. На 19 години тя бяга от вкъщи заедно със Стоян, който е представител на т.нар. „малки хора” и му ражда дете, за което се грижат с много любов.

В класацията „Последно 10” ще видим дестте най-известни като някой друг, а коментатори по темата ще бъдат Ива Василева – светски репортер, Дидо от Deep Zone и ТВ водещата Симона Първанова.