Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Мишо Шамара, Станислав Яневски и „Карандила“...тази събота в „Джаза“

 

Тази събота в уикенд шоуто за звезди, музика и забавление ще видим, Мишо Шамара, Станислав Яневски и оркестър „Карандила“.
Мишо Шамара
Варненският рапър ще разкаже за хип хоп кариерата на децата си и кога да очакваме новите парчета на сина му. Също така ще разберем любопитни подробности за дуетите му с DMX и Snoop Dog, как и срещу колко, хип хоп звездите отвъд океана са се съгласили да запишат песни с него.
Ще разберем какво е мнението на Шамара за Азис и кое е най-не секси нещото, което Мишо е виждал!

Също така ще видим и първите опити на Вили Сечкова в Рап музиката !

Станислав Яневски
Младият актьор е втори гост на Вили. Стан, известен с ролята си на Виктор Крум в култовата поредица за „Хари Потър“ ще разбие спекулациите за своята сексуална ориентация. Станислав ще разкаже още за приятелството си с Евгени Минчев и за кариерата си в Холивуд.
Също така ще разберем, защо след като се е снимал с режисьори като Куентин Тарантино е решил да се снима и в клиповете на Сашка Васева и Галена.
Ще видим още и какво послание изпрати лично Хари Потър на своя приятел Виктор Крум....всичко това, тази събота „В джаза събота вечер“.
Карандила
За финал, оркестър Карандила ще поздравят зрителите с неповторим чалга-джаз-фюжън по случай Банго Васил – ромската Нова Година!

Тази събота от 22:30 часа, само по БТВ !