Банер
Пръстен в шоколадово яйце получила Хари от „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY

Гости в студиото на „Денят е прекрасен” бяха „пресните” младоженци Хари от „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY и режисьорът Даниел. Чаровното семейство Владимирови разказа за началото на тяхната любов и за най-вълнуващия им ден – сватбата.

„Всичко започна покрай съвместната ни работа. Бяхме на турне на морето, където танцувахме заедно. В началото той непрекъснато си служеше с разни актьорски трикчета, но аз не му се давах. Всичко се случи след около осем месеца, когато ме покани на басейн в Своге”, разказа Хари.

Дани пък не пропусна да сподели подробности от предложението, което й е направил. „Исках този миг да е незабравим. Трябваше да пътуваме при едни приятели в Своге и си помислих, че ще е много забавно, ако й предложа във влака. Купих шоколадово яйце, в което сложих пръстен - играчка, а под него оставих истинския. След като я увещавах през цялото пътуване да изяде яйцето, накрая тя се съгласи, видя пръстена и каза „Да”.

Мавриков не пропусна да попита какво са направили на сватбения си ден и остана учуден от отговора на младото семейство. „Решихме да разделим сватбата на две. Сега само подписахме с най-близките си, а след около две години, когато имаме и шаферче, ще направим тържество”, разкриха още младоженците.