Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

«Хрътките» по следите на измами и несправедливост - само по bTV Action

Предаването с водещ Валентина Войкова стартира на 22 януари от 20.00 часа

Новото авторско предаване на bTV Media Group - „Хрътките” – ще се излъчва в най-гледаното време само по bTV Action от 22 януари. Зрителите могат да проследят актуалното предаване всяка събота и неделя от 20.00 до 21.00 часа.

„Хрътките” е провокативно разследващо предаване с риалити репортажи и злободневни коментари. Водещ е телевизионната звезда Валентина Войкова, която влиза в ролята на разследващ журналист.

Заедно с нея по предаването ще работи екип от млади и утвърдени репортери с опит в журналистическите разследвания. „Хрътките” ще бъдат очите на зрителите там, където има измама, несправедливост, корупция. Предаването ще залага и на обратната връзка със зрителите и техните сигнали и видеоматериали. В ролята на „хрътка” може да влезе всеки един, а екипът ще тръгне по следите на всяка история.

„Камерата на „Хрътките” ще покаже как стават нещата, за които обикновено само говорим и от които се възмущаваме. Това включва сделките с пари под масата, всякакви измами и ситуации, в които господарят дава, а пъдарят не дава. Зрителите ще видят как чиновник зад гише, вместо да помогне за решаването на проблем, за което получава заплата, по една или друга причина си отмъщава на гражданина срещу него. „Хрътките” ще бъдат навсякъде, където има човешки отношения и където има пострадали от тях”, коментира Люба Ризова, директор „Новини и актуални предавания” на bTV Media Group.