Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Силни преживявания за зрителите на bTV Action от 22 януари

Ексклузивни актуални предавания, качествен футбол, световни кино продукции, документални ленти и други програми, насочени към активната телевизионна аудитория, ще приковат вниманието на зрителите към новия канал от семейството на bTV Media Group от 22 януари. bTV Action стартира ударно с ново актуално предаване, което ще предложи провокативни и неразказвани истории и разследвания, с вече познатия и успешен криминален проект „Код: Криминално”,

документални филми, хитови филмови екшъни, сериали и други атрактивни предложения. От февруари в програмата на новия bTV канал зрителите ще могат да гледат и най-добрите и най-вълнуващите футболни шампионати, както и специални спортни програми. Слоганът на bTV Action е „Повече от емоция”.


„bTV Action е идеално допълнение към портфолиото на bTV Media Group, след като каналите bTV Comedy и bTV Cinema бяха успешно наложени през 2010 година. С bTV Action навлизаме в ниша, която не е разработена и така ще предоставим уникално съдържание на зрителите. Това е първият нишов канал на bTV Media Group, който ще предложи собствена продукция, която включва силна публицистика и журналистически разследвания. Жанровото разнообразие в програмата на bTV Action ще надмине очакванията и на най-претенциозната таргет група - активната аудитория, която търси провокация, високо качество на продукцията и силни емоции пред екрана”, коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми” на bTV Media Group.

bTV Action ще се разпространява в стандартния пакет програми в мрежите на кабелните и сателитните оператори.