Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

„Фараонът” Иво Недялков и съпругата на Румен Овчаров - сред гостите на Лора Крумова тази неделя

„Фараон” номер едно на България – Иво Недялков - гостува в студиото на „Тази неделя” на 9 януари от 9.00 часа по bTV. Защо пътят на един комсомолски лидер до върха на финансовата пирамида „Ийст Уест Интернешънъл” минава през ареста на Интерпол в Ница? След години мълчание един от най-одумваните хора у нас ще говори за това как се живее на ръба на закона и има ли усещане за вина и покаяние.

Преводачът на трима папи и петима президенти на Италия - Асен Марчевски - отвори вратите на дома си за водещата Лора Крумова. Човекът, който познава Али Агджа отблизо, разказва за сложните и тежки дипломатически отношения на България и Ватикана през 80-те, както и дали Тодор Живков е разказвал мръсни вицове на Папа Йоан Павел VI.

Кой сменя крушките в дома на двама енергетици? Зрителите на bTV ще видят Румен Овчаров отвъд политиката – на гости в дома му в Сеславци. За компромисите на един 30 годишен брак разказва съпругата му Иванка в първото си телевизионно интервю.

В студиото на „Тази неделя” ще гостува и дъщерята на Надежда Нейнски - Нина Михайлова. Самотно ли се расте с майка външен министър, какво е наследила от майка си, как приема брака й защо избра да учи архитектура в Милано, а не у нас - зрителите ще разберат само в неделя, 9 януари, от 9.00 до 11.00 часа по bTV.