Банер
Слави Трифонов за телевизията, приятелите, политиката и личния си живот, в „Търси се”, тази събота от 11:00 часа по bTV

Слави Трифонов ще бъде специален гост в първото издание за новата година на токшоуто „Търси се”. Телевизионният водещ ще гостува на Меги и Нели тази събота, 8 януари, от 11:00 часа по bTV. Това е едно от малкото интервюта през последните години, които Слави дава. „Аз не се чувствам комфортно по време на интервю. Усещам, че изглеждам като човек, който току-що е направил нещо лошо”, ще се обоснове водещият. Какъв е той като шеф, човек и приятел ще разкрият хората, с които Слави работи ежедневно в своето шоу.

Първата изненада за водещия ще бъдат сценаристите на „Шоуто на Слави”, с някои от които той работи още от времето на „Ку-ку”. Иво Сиромахов, Тошко Йорданов, Драгомир Петров, Филип Станев, Светослав Митев и Александър Вълчев ще разкажат за първите си срещи с шоумена и как са се променили с времето техните отношения. Те ще признаят, че благодарение на Слави всеки от тях е качил по няколко килограма. „Той ни храни, той ни готви. Прави големи обеди в офиса, изобщо грижовен е много. Общо взето, ние живеем заедно и се забавляваме непрекъснато”, ще споделят хората на Слави. „Най-голямото му качество е, че е безкрайно емоционален и същевременно това е и най-големият му недостатък”, разкрива Иво Сиромахов. „Когато те приеме и те допусне до себе си, наистина може да ти бъде приятел. Недостатъкът му е, че не може да ти покаже, че те обича, но го е доказвал много пъти”, разказва Драго Петров.
„Много е трудно да работиш с хора, които са ти приятели, защото правиш много компромиси и работата понякога дава фира”, коментира отношенията си със сценаристите Слави. „Изключително съм радостен, че работя в bTV. Когато започнах да правя шоуто, знаех, че някъде ще се прецакам, но не знаех къде. Не знаех къде е подмолният камък, вредното и лошото на това. А най-лошото е, че можеш да тръгнеш по течението”, допълва Слави.
Меги и Нели ще го срещнат и с най-забавната част от неговото шоу – актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев. Те ще му отправят и много смешни предизвикателства. Дали Слави ще ги изпълни, зрителите ще разберат в събота точно в 11:00 часа по bTV. „Благодарен съм му, че превърна хобито ми в професия. Той е нашият режисьор. Може да те накара да полетиш от негови думи”, споделя Краси Радков. „Аз се уча от тях. Като актьор съм много по-зле от тях. Когато работиш с някой, ставаш приятел с него. И после, когато се разделите, те боли в личен план, не в професионален. Като човек страдаш, понеже си обичал някой. Кой лесно казва сбогом?”, емоционално ще признае Слави.
В „Търси се” водещият ще се срещне и с любимите си колеги от „Ку-ку бенд”, които ще разкрият какъв е той извън работата в шоуто. За игрите на билярд и табла, за ирониите, съветите и смешните ситуации, които са преживели заедно, музикантите от „Ку-ку бенд” ще разкажат единствено в „Търси се”.