Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Ива и Мавриков написаха брачен договор днес в „Денят е прекрасен”

След като вчера Мавриков направи предложение на своята екранна половинка Ива в „Денят е прекрасен”, днес те решиха да скрепят бъдещия си телевизионен съюз с брачен договор. Преди това законните половинки на двамата водещи дадоха своето разрешение Ива и Васко да се оженят в ефир.

ТВ булката беше поканила подкрепление в преговорите за договора – това бяха чаровната Хари от „Сутрешният екипаж” на радио N-JOY и Доротея Хъшовска. А в мъжката част на студиото подкреплението беше в лицето на Генчо от „Сутрешният екипаж” и актьора Евгени Будинов.

За да почерпят звезден опит и идеи, Ива и Васко поканиха и главния редактор на списание „Hello!” Станислав Дончев. Той им разказа за брачните договори на звездите: „След раздялата си с принц Чарлз, Лейди Даяна получи двадесет и пет милиона долара. Мадона пък засега е най-щедрата жена, тъй като след развода си с Гай Ричи му оставя шейсет милиона долара”. Станислав даде пикантни примери и за българските звезди повечето, от които винаги гледат да прецакат бившите си половинки. Той сподели, че за него такъв договор няма смисъл в родни условия.

Утре в „Денят е прекрасен” специален гост ще бъде водещата на „Тази сутрин” Ани Цолова. Тя ще разкаже как е срещнала любовта на работното място и какво според нея е най-важното за един добър и хармоничен брак. Артистите от цирк „Иванов” пък ще покажат на Ива и Васко какви номера могат да си спретнат един на друг, за да разнообразяват телевизионния си съюз.