Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Голямата тайна на Дони и Нети - в коледното издание на “В джаза събота вечер” по bTV

Вили Сечкова ще блесне в уникална рокля на Кари Брадшоу

Каква е голямата и отдавна пазена тайна на Дони и Нети ще разкрият самите те в коледното издание на “В джаза събота вечер” по bTV. Известното семейство ще гостува на Вили Сечкова навръх празника и ще разкаже за любовта, театъра и музиката, за Непал и Индия, както и за още много интересни и забавни моменти от техния съвместен живот. Двамата ще покажат и новия си клип, сниман на няколко континента.

В студиото на “В джаза събота вечер” ще присъстват още две личности. Eдната от тях ще е специалната изненада за Дони и Нети, а втората - един тайнствен човек, когото зрителите на bTV обаче няма да видят. Кой е той ще стане ясно в шоуто на 25 декември, от 22:30 часа.

За празничното настроение ще се погрижи и група “Акага” - другите специални музикални гости на „В джаза събота вечер”, които са приготвили едно ново коледно парче в типичното за тях мелодично фънки джаз звучене!

Както винаги, Вили Сечкова ще зарадва аудиторията и със зашеметяваща визия. Противно на очакванията, красивата водеща няма да се появи, облечена като Снежанка, а ще блесне с уникална рокля на героинята на Сара Джесика Паркър – Кари Брадшоу, от хитовия сериал “Сексът и градът”.