Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Бойко Борисов – специален гост на “Станция Нова”

В „Последно 10” - десетте най-звездни бебета на 2010 г.

„Станция Нова” започва в 10:00 ч. с „Рулетка”, където специален гост ще бъде премиерът Бойко Борисов.

„ Живеем в колата” е темата на епизод 13 на „Съдебен спор”. Случаят е свързан с принудително настаняване на дете в приемно семейство.

На връх Коледа при „Отчаяните съпруги” ще гостуват най-известните майки с децата си. Певицата Мария ще доведе малката Марая, моделът Деси Зидарова - двете си деца Виктор и Ванеса, а Соня Немска - Рая.

В студиото ще бъдат и дечицата на Вихра и Иван – Ава, близначетата на Мая и Крум - Катрин и Крум-младши, Нана със сина си Джейсън, както и „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова със Спас и Верджиния. Ще се забавляваме и с един ден на Ивана, която за първи път ще покаже дъщеря си, с която ще обикалят магазините на Пловдив, ще станем свидетели на любопитни моменти от живота на певицата. Бай Данчо ще приготви коледна пуйка, а Дядо Коледа и Снежанка ще зарадват малчуганите с подаръци.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Красимира, която обявява дъщеря си Ивелина за най-добрата майка, защото не е направила аборт, когато е била на 18 години, а сега продължава да намира начин да се грижи за детето си и не го оставя в сиропиталище.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с целодневния гост на „Станция Нова” –Димитър Цонев.

В „Последно 10” Стефан А. Щерев и Яна Грудева ще разкрият 10-те най-звездни бебета на 2010!, а коментатори по темата ще бъдат Тити Папазов, Галя Чолакова (редактор) и радио и ТВ водещата Калина Стефанова.

Нова телевизия