Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

ДОМ НА КУЛТУРАТА „СРЕДЕЦ“ С XIV „ОСТРОВ НА МУЗИКАТА“

За 14 поредна година ОКИ Дома на културата „Средец“ кани столичани и гости на София да се потопят в океана на музиката и това лято с поредицата от седем феноменални концерта в прохладата на Борисовата градина. „Джаз формация София“, „Софийски духов оркестър“, „Михаил Йосифов квартет“, концерти на Electric Pie, Frantic Zen, The Social Callers и на групата на Велислав Стоянов предлагат богата джаз програма през юли и август - напълно безплатно на Лятната естрада в самия център на столицата.

„Остров на музиката“ стартира като място за дебюти на млади артисти, за да се превърне в утвърдена сцена за любими творци и групи от България и други държави, като място за реализация на нови авторски ангажименти, творчески проекти и албуми. И това лято Дом на културата „Средец“ е поканила доказани професионалисти в различните стилове и жанрове музикални изкуства, които обогатяват културния календар на Столична община и живота на столичани.
Концертите се провеждат всяка сряда от 5 юли до 16 август на Лятната естрада в Борисовата градина, а при лоши метеорологични условия – в столичното Ларго, с начален час през юли 19:30 ч., а през август – от 19:00 ч. Входът както винаги е свободен.
„Остров на музиката“ се организира за 14-и пореден път с подкрепата на Министерството на културата организира и с медийното партньорство на Джаз FM радио, който записва и излъчва всички концерти, за да достигнат до по-широка аудитория.
Открийте своя „Остров на музиката“ и това лято, като се насладите на чудесните джаз импровизации на елитни изпълнители, благодарение на Дом на културата „Средец“. Наслада за сетивата и душата сред зеления оазис на столицата под открито небе!
Антоанета ТИТЯНОВА, Агенция Форум България