Банер
Ароматно вълшебство за коледните празници с Nescafé

С наближаването на коледните и новогодишните празници нараства търсенето на точния подарък и Nescafé предлага неустоими предложения. Тази зима кафе любителите имат възможността да се насладят на ароматното вълшебство на кофетж, избирайки между три нови подаръчни комплекта.

Всеки комплект съдържа различни видове чисто разтворимо кафе Nescafé и специална чаша. Любителите на класическия вкус на Nescafé могат да открият подаръчен комплект, който съдържа 2 опаковки Nescafé Classic 250g и оригиналната чаша Nescafé. Комплектът се предлага с чаши с два лимитирани дизайна – за него и за нея, за да бъде максимално персонализиран и специален. Подаръчните комплекти NESCAFÉ® GOLD и NESCAFÉ® GOLD CREMA са елегантно и стилно предложение за подарък - потребителите ще могат да се насладят на богатия вкус на Nescafé GOLD, да отпият от специална стъклена чаша и да споделят с близки важните моменти заедно.
Освен идеи за прекрасни подаръци, Nescafé предлага и много рецепти за приготвяне на интересни кафе коктейли за запомнящи се празници.
„Nescafé e водещата марка на пазара на чисто разтворимо кафе, изборът на хиляди за силен старт на деня или за споделяне и наслада през активния ден. Още от далечната 1938г. следва обещанието си за отговорно отглеждане на нашето кафе. Като лидери на пазара за нас е важно да предлагаме на хората не само 100% кафе с наситен вкус и аромат, но и да обогатяваме истинските важни моменти за тях и техните близки, каквито са и Коледните празници всяка година.“, споделя Ралица Татова, бранд мениджър във фирмата.
Съобщи Тони Титянова