Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Експерти: За бутиковото строителство криза няма

 Бигла III с номинация от LUXURY Property AWARDS 2018

Световният опит показва, че за бутиковото строителство криза няма, категорично е международното жури на осмото издание на наградите LUXURY Property AWARDS 2018, които ще бъдат връчени в сряда в хотел Premier BW Airport Sofia.
В България се броят на пръсти строителните компании, които инвестират в изграждането на бутикови сгради. Една от тях е строителна компания „Бигла-III” ООД с новата луксозна жилищна сграда „MV Резидънс“ в квартал Лозенец.

 Името “MV” идва от “Mountain View”, заради несравнимата гледка към Витоша и уникалното разположение - близо до централните точки на столицата – НДК, „Парк център“, булевард „Витоша“. Архитектурата и дизайнът са дело на едни от най-добрите архитекти и дизайнери в България - „ВЕСТА - ДИЗАЙН”. Десетте апартамента в сградата разполагат с 10 паркоместа в сутерена, 6 на партера и денонощна охрана. Фоайето впечатлява с модерна визия и смели форми - декоративните 3Д стенни панели, произведени от фирма „Бигла Детайл“, подходящо насочено осветление, както и мека мебел в контрастни цветове.
„MV Резидънс” е съчетание от удобна локация и функционален проект с отлична визия, изграден с най-добрите на пазара продукти и технологии. Сградата се отличава с иновативен дизайн и много модерна и излъчваща лукс и завършеност архитектура. Използваните материали като камък, дърво, метал и стъкло спомагат за постигане на облик на съвременна фасада и запомнящ се силует на сградата.
Площта на имота е 692 м², а цялата разгъната застроена площ, заедно с подземния паркинг е 1982,50 м².
Жилищата са просторни и изключително светли.
„MV Резидънс“ предлага стимулираща и здравословна среда за живот при пестеливо използване на енергийни ресурси, с параметри на енергийно ефективно жилище за обитаване. Енергоспестяващото функциониране на сградата е заложено в избора на висок клас материали и технологии. Резиденцията излъчва класата на архитектурата, вземаща за отправна точка потребностите на човека и града, изразяваща стил и фино чувство за мярка.
Инвеститор на проекта е „ШАЛЕВ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП“ ООД, а изпълнител „Бигла-III” ООД.

Големи и малки общини също ще бъдат отличени за развитието на инфраструктурата и благоустройството по време на церемонията. Международното жури на конкурса даде високи оценки за реализираните общински проекти на номинираните от партньорите на конкурса общини Благоевград, Челопеч и Казанлък.
Сред номинираните е община Казанлък, която има десетки реализирани благоустройствени и инфраструктурни проекти.

Чуждестранни експерти ще оценяват и тази година кандидатите за Стротелните Оскари. Конкурсът, организиран за осма поредна година от агенция за публични комуникации VIP Communication PR, ще отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво. Подробности в сайта на организаторите: http://vipcompr.com/
Събитието ще популяризира и инициативата на PR-агенция ВИП
Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.