Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Международно жури оценява на бизнеса на Балканите

 Международно жури от експерти и ресорни журналисти ще даде своите оценки за значимите бизнес постижения на Балканите, съобщава ВИП Комюникейшън. В най-активния период на Европредседателството София ще събере най-успешните предприемачи и индустриалци от Балканите за четвъртото издание на годишните награди Business Awards 2018. 

Церемонията е на 7 март 2018 г. от 20 ч. в луксозния хотел Best Western Premier Sofia Airport.
Лидерът в топлотехниката - "Екотоп", е сред номинираните от партньорите на Balkan Business Awards 2018. Фирмата вече 28 години инвестира в сферата на иновациите в топлотехниката и стопанското развитие на България.
Създадена е през септември 1989 г., а през декември 1992 г. ЕКОТОП основава собствено производствено предприятие със складова база, както и първата специализирана научно-изследователска Лаборатория за иновационна дейност в областта на топлотехниката. Научно-изследователското звено разработва и внедрява над 50 оригинални изделия, 10 от които имат издадени патенти от Патентното ведомство на Република България.
Компанията вече има над 1200 изградени обекта в България.
Притежава всички необходими лицензи, сертификати и разрешения за работа в контролирани области: за високо налягане; високи температури; природен газ; специални газове; екологични системи и др. Фирма ЕКОТОП работи на територията на цялата страна с клиенти от промишлеността, селското стопанство, строителството и транспорта, социални и общински обекти, частни и държавни фирми, граждани и селски стопани, кооперативни сдружения, промишлени предприятия и комбинати. В обхвата на услугите, които извършва, се включват всички видове инсталации, комплексни системи, сгради, конструкции и съоръжения.
ЕКОТОП е фирма със 100% частен капитал и не се контролира от икономически групировки. Неин управител е проф. д-р инж. Димитър Киров.
Престижните награди подпомагат също и инвестициите в образованието в учебно тренировъчните фирми за децата предприемачи и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България.
Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.
В различни сфери на бизнеса ще бъдат отличени значимите постижения за Балканите в категории:
Корпоративна и социална отговорност
Нов проспериращ бизнес
Опазване на околната среда
Млад предприемач
Нов иновативен продукт/услуга
Устойчиво развитие на бизнеса
Най-добри клиентски практики
Бизнес практики с благотворителни инициативи
Международно признание
Малка и голяма община с принос в развитието на бизнеса
Цялостен принос в бизнеса и други.
Повече информация в сайта на организаторите: www.vipcompr.com